Zajímavosti o zraku

Konec hledání brýlí na čtení!

Je vám více než 40 let a začínáte si uvědomovat první obtíže při čtení a posouváte text trošku dál od očí? Máme pro vás dobrou zprávu: střídání brýlí na blízko a do dálky je již minulostí. Nemusíte s sebou nosit další brýle na čtení ani, jako vaši rodiče, nosit brýle s bifokálními skly rozdělenými viditelnou čarou. Jsme specialisté na multifokální brýle Varilux, které navíc nabízíme v personalizované verzi dle jedinečných charakteristik vašeho obličeje a zvolené obruby.

 

  

Váš zrak v digitální době

Smartphony, tablety, počítače jsou v dnešní době neodmyslitelnou součástí našeho života. Přispívají však také k únavě zraku a poslední studie ukazují negativní vliv modrofialového světla obrazovek na dlouhodobé zdraví očí. Jste FOBOs? Přijďte se poradit, jak chránit zrak v digitální době.

 

 

Jak fungují samozabarvovací brýle

Slyšeli jste už o fotochromatické technologii? Vaše dioptrické brýle se díky UV záření mávnutím kouzelného proutku promění na sluneční brýle. Perfektní řešení 2v1 pro všechny, co nemají čas střídat čiré a sluneční brýle. Přijďte k nám vyzkoušet brýlové čočky Transitions na vlastní oči.

 

 

Inovace pro řidiče v naší optice

Méně oslnění a únavy při řízení automobilu, a to zejména v noci. Přijďte vyzkoušet brýlové čočky EyeDrive, které jsou vhodné pro nositele dioptrických brýlí, ale i pro řidiče bez korekce zraku. Řiďte bezpečně a nechce své oči odpočívat bez ohledu na denní dobu nebo počasí.